Resepi Roti Poket

No view

Saya sediakan panduan bergambar step by step resepi kuih seri muka paling mudah dan sedap. Sangat membantu anda menyediakan kueh seri muka yang lazat. Cubalah.Selamat pagi, saja nak share sarapan pagi tadi, sebenarnya roti poket ni mat nampak "Mama Zieza" buat dan dia letak di FB, juga diblog beliau Lepas tu Mama Fami .Petang tadi che mat bikin cream puff, resipi che mat guna yang ada dalam blog DTS aje. Kalau tak silap dah hari lepas rasanya ada che mat sebut nak buat, tapi .. Keluarkan doh dari peti ais, dan bahagikan doh pada bahagian kecil, ikut lah nak buat karipap bentuk ape, bulat ke, love ke, bentuk biasa ke, kemudian .

Selamat pagi, saja nak share sarapan pagi tadi, sebenarnya roti poket ni mat nampak "Mama Zieza" buat dan dia letak di FB, juga diblog beliau Lepas tu Mama Fami .Inilah makanan paling best masa kecil dulu. Sekarang anda boleh buat sagun sendiri dengan resepi sagun special ini. Cara membuat sagun tersangatlah mudah. Tak.

Incoming search terms:

No related post!