Resepi Kek N Puding

No view

Berbalik pada buku resepi CT tu iaitu LAUK PAUK Nusantara, KUIH MUIH Nusantara dan PEMANIS MULUT Nusantara, pada yang berminat untuk mendapatkannya bolehlah .Salam Kali ini cik tom nak share resepi cara nak buat kek cawan coklat kukus yang mudah dan sedap. Resepinya kek cawan cupcakes ini bagi cik tom amatlah mudah dan .Resepi ni ita ambil dari My Resepi. Resepi yang dikirimkan oleh Cik Mai. Terima kasih Cik Mai atas perkongsian resepi dessert yang sedap dan memikat selera ita dan .Resepi kek ni ita ambil dari buku Jamuan Kek oleh Chef Zubaidah. Kek ini boleh ita katakan adalah dari jenis butter cake. Teksturnya lembut, gebu dan sedikit padat..

Salam Kali ini cik tom nak share resepi cara nak buat kek cawan coklat kukus yang mudah dan sedap. Resepinya kek cawan cupcakes ini bagi cik tom amatlah mudah .Lama dah rasanya my mom tak buat kek ni. sedap sangat. layan je bila makan hehe.

Incoming search terms:

No related post!