Resepi Kek N Puding

No view

RESEPI KEK PUDING ROTI KARAMEL. By Munira . sumber I kak assalam cantiknya kejadian n kaler kek puding tu, sedap n nyaman terasa. akk pun ada juga kaler ijau n .Aku kali ni buat kek coklat puding karamel Untuk kek coklat tu aku guna resepi kek coklat munirah. Ramai jugak la orang yang dah try buat resepi ni..RESEPI PUDING TRIFLE MUDAH DAN SEDAP. by Lina pg. BAHAN A SIRAM RESNJISKAN DENGAN JUS KOKTEL ke atas kek swiss roll.Tujuan supaya lapisan kek agak moist.Ketepikan..Puding Kek Gulung Roll Cake Puddings Iklan, peraduan dan promosi, tempah iklan. MENU segala resepi yang ada di dalam blog dibenarkan sebagai rujukan dan .

Image Result For Resepi Kek N Puding

Image Result For Resepi Kek N Puding

Bahan bahan Resepi Puding Gula Hangus @ Karamel. sudu besar gula pasir tin susu pekat kecil biji telur ayam gred A kalau gred lain tambah lagi biji .Lama dah rasanya my mom tak buat kek ni. sedap sangat. layan je bila makan hehe.

  • Image Result For Resepi Kek N Puding
  • Image Result For Resepi Kek N Puding
  • Image Result For Resepi Kek N Puding
  • Image Result For Resepi Kek N Puding

Incoming search terms:

No related post!