Resepi Kek Brownies Kukus Sukatan Cawan

Posted on

Resepi kek batik ni memang best. Sangat lembut dan juga terasa milonya.Boleh juga buat kek batik oreo, kek batik cheese. Jom tengok cara buat kek batik best.Bahan bahan keping roti biji telur cawan susu pekat ml susu cair gram serbuk agar @ sepeket cawan gula bleh kurangkan sudu besar [email protected] .Kak Yati Memories. Ramai yang puji sedap dan bila cm rasa, memang sedap. Cuma kek ni kalau anda makan banyak sangat, rasa muak, tapi adatlah, mana ada orang hadap kek .K.Nor pun selongkar la dapur situ sini, nak cari resipi Kek Coklat versi kukus, versi org kurang rajin. Tak mau yg versi kena beat bagai, nak versi campur jer .

Image Result For Resepi Kek Brownies Kukus Sukatan Cawan

Image Result For Resepi Kek Brownies Kukus Sukatan Cawan

Untuk mudahkan anda dapat sukatan yang tepat, kami tak berikan tutorial brownies kedut dalam sukatan cawan tapi dalam gram.Barulah dapat sebijik sama kan..Resepi kek batik ni memang best. Sangat lembut dan juga terasa milonya.Boleh juga buat kek batik oreo, kek batik cheese. Jom tengok cara buat kek batik best.

  • Image Result For Resepi Kek Brownies Kukus Sukatan Cawan
  • Image Result For Resepi Kek Brownies Kukus Sukatan Cawan
  • Image Result For Resepi Kek Brownies Kukus Sukatan Cawan
  • Image Result For Resepi Kek Brownies Kukus Sukatan Cawan
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *