Resepi Kek Velvet Mudah Dan Sedap

Posted on

Assalamualaikum semua Kembali lagi dengan kek lapis asam manis. Sebelum posa hari tu aku dah try buat, tapi bukan resepi ni. Sedap jugak. Yang ni pun sedap..Menghidangkan pelbagai Resepi Petua Dapur Peringatan Kisah Hidup buat tatapan dan perkongsian untuk kita semua seadanya .Salam Mamasya, Pepagi dok tayang makanan yg banyak ni buat akak rasa lapor la pulak. Paling suka tengok kek dan dessert. Reply Delete.Inilah rupa cempedak goreng aku tu. Comelkan. Aku suka resepi ni sebab tepung salutan tu jadi rangup. Makan pun sedap. Aicheeeeh terpuji diri sendiri pulak .

Image Result For Resepi Kek Velvet Mudah Dan Sedap

Image Result For Resepi Kek Velvet Mudah Dan Sedap

Oklah kek butter ni aku rujuk dari dapur Azie Kitchen menurutnya penggunaan pure butter menjadikan kek ni bertambah sedap so akupun beli la pure butter SCS .Resepi kek span vanilla biasanya kita gunakan sebagai asas kek. Contohnya jika nak buat kek strawberry , blueberry cheese cake, sebagai dasar kek cheese yang tidak .

  • Image Result For Resepi Kek Velvet Mudah Dan Sedap
  • Image Result For Resepi Kek Velvet Mudah Dan Sedap
  • Image Result For Resepi Kek Velvet Mudah Dan Sedap
  • Image Result For Resepi Kek Velvet Mudah Dan Sedap
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *