Resepi Kek Tak Perlu Oven

Posted on

Assalamualaikum semua Kembali lagi dengan kek lapis asam manis. Sebelum posa hari tu aku dah try buat, tapi bukan resepi ni. Sedap jugak. Yang ni pun sedap..Dah lama saya tidak menulis tentang masakan atau berkongsi resepi di sini. Setelah hidup berubah bergelar “Daddy” ni maka masa terluang dah tidak banyak seperti dahulu..Belajar membuat resepi kek batik chocolate yang lebih mudah, enak, sedap dan lazat dengan gambar step by step. Resepi kek batik coklat ini memang mudah disediakan.Bahan bahan untuk resepi kek cheese leleh versi blender ini untuk kuantiti orang makan dan hanya perlukan loyang saiz sahaja. Dah ngam . So kalau nak jual or .

Image Result For Resepi Kek Tak Perlu Oven

Image Result For Resepi Kek Tak Perlu Oven

Salam Resepi mudah kek oren sunquick. kek oren gebu lembut sedap. kek limau oren kukus. cake oren Resepi kek paling mudah nak dibuat, bahan pun simple je, gerenti .Bahan bahan untuk resepi kek cheese leleh versi blender ini untuk kuantiti orang makan dan hanya perlukan loyang saiz sahaja. Dah ngam . So kalau nak jual or .

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *