Resepi Kek Span Keladi

Posted on

Resepi Kek Span Gebu sendiri kan ofkos! iols ubah semula resepi ni sendiri supaya lebih senang dan mudah seperti ABC! ni sue buat perisa keladi sebab pes .Bahan bahan Kek Span Topping Keladi kg keladi cawan gula biji telur A g santan pekat ml air cawan tepung gandum g tepung jagung.Ada my neighbor order kek ni,google kat internet semua resipi yam layer cake nk kena guna keladi yg dilenyek , so i pun amik jer resepi pandan layer cake dr blog .Hari ni nak kongsikan resepi KEK LAPIS KASTAD KELADI. Kek kastad ni resepi asalnya adalah Kek Kastad Pandan. KEK SPAN KELADI. Bahan bahan .

Image Result For Resepi Kek Span Keladi

Image Result For Resepi Kek Span Keladi

Dari resepi ni juga anda boleh gubah menjadi kek keladi cheese leleh, kek coklat berhantu , kek pandan cheese dan sebagainya.Topping lak boleh diubai suai dengan .Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua Hari ni saya nak share resepi ‘Kek Lapis Sarawak Masam Manis Rasa Strawberry, .

  • Image Result For Resepi Kek Span Keladi
  • Image Result For Resepi Kek Span Keladi
  • Image Result For Resepi Kek Span Keladi
  • Image Result For Resepi Kek Span Keladi
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *