Resepi Kek Lapis Kukus

Posted on

Segala gambar yang mengandungi logo citarasawan adalah hak milik penuh citarasawan, segala resepi yang ada di dalam blog dibenarkan sebagai rujukan dan perkongsian..Kak Yati Memories. Ramai yang puji sedap dan bila cm rasa, memang sedap. Cuma kek ni kalau anda makan banyak sangat, rasa muak, tapi adatlah, mana ada orang hadap kek .Assalamualaikum semua Kembali lagi dengan kek lapis asam manis. Sebelum posa hari tu aku dah try buat, tapi bukan resepi ni. Sedap jugak. Yang ni pun sedap..Dah tak tahan dah dah lama kek ni dah list. Memang teringin sangat nak makan kek ni. Pernah makan sekali dulu, itu pun makan secubit jer mak oiii sedap .

Image Result For Resepi Kek Lapis Kukus

Image Result For Resepi Kek Lapis Kukus

Ini dia rahsia resepi kek coklat lapis cheese kukus sedap dan mudah.Assalam ehem nanti mama nak try buat kek coklat kukus yg mengancam ni THanks .

  • Image Result For Resepi Kek Lapis Kukus
  • Image Result For Resepi Kek Lapis Kukus
  • Image Result For Resepi Kek Lapis Kukus
  • Image Result For Resepi Kek Lapis Kukus
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *